Eric Abidal. Gloryfikowałem go w tym sezonie tyle razy jak nikogo i poraz kolejny napisze, że to jest najlepszy dzisiaj obronca Blaugrany, najpewniejsza osoba jesli chodzi o cały skład, i jeden z najlepszych zawodników w tym sezonie. Jeden moze z 2. Jesli ktoś mógł mu coś zarzucać za Ryja czy w zeszłym sezonie, dzisiaj poprostu robi, wszystko, czego mozna by było wymagac od bocznego obrońcy i to na najwyższym poziomie.
Co do psotkania, tak jak pisałem, szkoda, ze Barca musi dostać jakiś wstrząs zeby sie ocknac i zaczac grać. Nie wiem dlaczego Blaugrana nie wchodzi od poczatku spotkan tak jak choć w dwoch ostatnich meczach z Sevilla. Ten mecz powinien być szybciej rozstrzygniety. Skuteczność wołała o pomste, nie wiem jak Zlatan czy Henry nie wepchneli pilki do bramki, Messi takze miał bramke bez Palopa, pozniej Pedro. Na całe szczęscie chwile poźniej Pedro zrobił to co robi w tym sezonie dość często, czyli znalazł się w odpowiednim miejscu w odpowiednim czasie. Xavi 2 asysty, w drugiej polowie naprawde wygladal nieźle. Oby teraz było juz tak samo/ lepiej.
Jest powiekszona przewaga i to cieszy.