Re: Real Madryt (zbiorczy) (cz.2)

Awatar użytkownika
Bienias
Vamos Blaugrana
Reputacja: 677

Re: Real Madryt (zbiorczy) (cz.2)

Post autor: Bienias » 17 sty 2010, 11:55

gilardino11 pisze:
Irytujący pomału zaczyna być fakt, że z każdą próbą dryblingu Kaka traci piłkę. Zdecydowanie bez formy jest Brazylijczyk
Aha czyli tego czego się spodziewałem forma jest stała :lol: .W tamtym sezonie oglądając mecz liczyłem sobie ile ten nasz wielki wirtuoz wygrał 1 na 1.No i wyszło mi bodajże na 16 prób 1 na 1 minął 2 razy zawodnika :lol:.67 baniek na chodniku nie leży a skoro bez niego Milan w tym sezonie gra lepiej to tylko cieszyć się z dobrego interesu.O braku koncentracji pisałem natomiast już w tamtym sezonie kiedy to w 1 połowie Kaka był najgorszym naszym zawodnikiem na boisku po czym w 2 połowie nagle się odradzał i prezentował jakiś tam poziom(raz lepszy raz gorszy) ale widać było chociaż zaangażowanie.
Tyle ze wszyscy liczyli ze Kaka zmieniajac druzyne lige wroci do formy. Cos jak Zidane. Widac jeszcze nie wrocil. Moze na MS sie szykuje.

Ogladalem 2 polowe i AB powinno strzelic 2 bramke z kontry i uspokoic gre. Real walczyl bez glowy. chcoiaz ta brameczke mogl strzelic. W kazdym razie na trudnym terenie stracil 3 punkty.....
Wygląda na to, że Real Madryt funkcjonuje niczym robot. Przegrywa co szóstą kolejkę. Pierwsza porażka drużyny Manuela Pellegriniego miała miejsce w 6. kolejce rozgrywek La Liga w spotkaniu z Sevillą na Sánchez Pizjuán (1-2). Następna przytrafiła się w 12. rundzie na Camp Nou - w Gran Derbi (0-1). Dzisiaj przyszła kolej na kolejkę numer 18, co dla Królewskich oznacza jedno - utratę punktów. Tym razem padło na Athletic Bilbao (1-0).
Jeśli ta kuriozalna statystyka się nie zmieni, to kolejnej porażki kibice Realu Madryt mogą oczekiwać w 24. rundzie Primera División, gdy Los Blancos zmierzą się na wyjeździe z Teneryfą. 30. kolejka to z kolei wycieczka na El Sardinero i pojedynek z Racingiem, a 36. - trudny wyjazd na Mallorcę.
Kamil232 pisze:Nie oglądałem spotkania.
Nieźle wk... Ronaldo, ktory sie musi do takich zachowań przyzwyczaić.
mianowicie do jakich?

5.30

Wróć do „Hiszpania”