Re: Reprezentacja Polski (zbiorczy)

Awatar użytkownika
Jarzinho
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 16

Re: Reprezentacja Polski (zbiorczy)

Post autor: Jarzinho » 17 sty 2010, 13:20

Przyznam sie, ze spotkania nie ogladałem, pewnie bede na nie spogladał wieczorem, jednak z tego co piszecie nic nowego dla mnie nie wynika. Maciusa to kiedyś do kadry mozna było wziasc bo mial forme, za Janasa czy na poczatku pracy Leo, pzoniej to gosciu sie nie nadaja na polskie boiska, bo z jego profesjonalnym pdejciem jest tak jak z Boruca.
Za bardzo nie krytykowałem wyboru bramkarza, bo dla mnie iwekszosc to sama patałachy, a skoro Smuda bierze ich to juz jego sprawa, niech przez moment maja chwile uniesienia. Mnie nie dziwi postawa Pawełka, bo przeciez trenerem jest Kazmierczak, a skoro Pawelek nie zrobił posteow w Wisle przez tyle lat to dlaczego ma cos mu dac repra.
Dobrym wyjsciem było wziasc kogos mlodego jakiegoś Sandomierskiego czy Gikiewicza, z nich cos mozna jeszcze wyciagnac, cos moga poprawić Seba i Mariusz moga sobie podbijac tylko ilosc zgrupowan.
Co do pressingu, to jest jedyna rzecz o jaka nie trzeba sie martwic jesli chodzi o druzyny Smudy.

Jesli chodzi o jakies usprawiedliwienia typu, liga nie gra, jakis smieszny okres przygotowawczy. To o czym my tu mowimy, jestem pewny, ze budzac Xaviego w środku jego urlopu o 1.00 i mowiac mu, ze za 5 minut gra spotkanie, on jest napewno na nie przygotowany. Tak wyglada profesjonalista, on sam ma byc przygotowany, a nie pracowac co poł roku nad przygotowaniem do rundy.

Wróć do „Polska”