Po prostu geniusz.
Ciekaw jestem, co na jego temat do powiedzenia mają Ci zwolennicy Carlo, którzy w decyzji o odsunięciu Ronniego od gry widzieli dobrą decyzję Carlo. Przyszedł Leo, postawił na Ronaldinho, on gra w kółko i gra tylko coraz lepiej - bo dostał to, czego Carlo mu nie dał, czyli zaufanie. Sam nie wiem, czym kierował się Carlo odstawiając takiego geniusza gry od pierwszego składu ot tak, bo przyszedł grający gdzie indziej Beckham.
Niesamowitą frajdę daje oglądanie takiego Milanu - spokojnego, pewnego siebie, radosnego na boisku, zgranego i w świetnej atmosferze. Widać, jak wiele zespołowi dało zakończenie polityki kolesiostwa i faworyzowania ulubieńców przez Carlo.
Szkoda czasu na analizowanie poszczególnych grajków, bo ten mecz po kartce dla bramkarza Sieny nie da żadnej odpowiedzi na temat naszych piłkarzy, za tydzień Inter postawi poprzeczkę o wiele wyżej i będzie zdecydowanie trudniej, dziś miałem wrażenie, że gdyby chcieli, to Gattuso z Ambrosinim by ogrywali z klepki ten skład. Sam nie wiem, co się stało z tą Sieną, która tak postraszyła Inter, oni dziś popełniali takie błędy, których nawet nie da się wytłumaczyć czerwoną w 10'.
Świetny mecz, pewna wygrana, genialny Ronaldinho!