Ja nie wiem co my zrobimy na ten maraton.. kiepsko to wygląda.
Czemu mieliby się nie zgodzić?Andy Scott, menadżer Brentford występującego w angielskiej League One, chce przedłużyć okres wypożyczenia z Arsenalu Londyn polskiego bramkarza, Wojciecha Szczęsnego. Trener obawia się jednak, że władze "Kanonierów" nie zgodzą się na pozostanie 20-letniego golkipera w jego drużynie.
- Szczęsny bardzo chce pozostać w naszym zespole i regularnie występować w meczach. Musimy jednak przekonać do tego Arsenal, a wcale nie jestem pewny, czy nam się to uda - wyraził swoje obawy Andy Scott.
Umowa między Arsenalem i Brentford dotycząca wypożyczenia polskiego bramkarza wygasa w przyszłym tygodniu i jeśli nie zostanie przedłużona, Szczęsny wróci na Emirates Stadium.
Wojciech Szczęsny wystąpił w sobotnim meczu Brentfordu z Carlisle, wygranym przez jego drużynę 3:1.
edyta:
Theo i Denilson powracają na środę, Bendtner na Aston Villa.. natomiast Fran Merida wypadł :wallbash:
“However Nasri and Ramsey will be 21 days each. We could have a good surprise with both because they are usually quick recovering players but common sense tells us 21 days.”
Przy odrobinie szczęścia Van Persie wróci pod koniec kwietnia więc akurat na finały FA Cup i LM