A czy ty jesteś taka głupia czy tylko udajesz?Albo lubisz prowokować totalnie stronniczymi newsami,pod którymi grupa idiotów klaszcze uszami jacy to oni są poszkodowani?Mecz mógł spokojnie odbyć się przy pustych trybunach - boisko nadawało się do gry (mają podgrzewaną murawę na Franchi).Viola nie chciała rozgrywać meczu bez kibiców => Milan poszedł im na rękę.Gest,który przerasta wasz zarząd najwyraźniej.A później się dziwicie,że samym zawodnikom puszczają nerwy vide na Mestalla i Calico (głównie przez was) ma opinię....buraków cukrowych.W ogóle proponuję,żebyś jako mod uzasadniała danie mi bana na głównej (tak,wiem,że to ty) w odpowiednim temacie.Do modowania to też trzeba dorosnąć (czyt. być OBIEKTYWNYM - pojęcie zupełnie ci obce) - co wolno użytkownikowi - vide mi (flaming,napinka,prowokowanie) - nie przystoi osobie,która pośrednio jest odpowiedzialna za taki a nie inny charakter strony (pilka.pl a nie inter.pl).Ty jesteś naprawdę taki głupi, czy tylko takiego udajesz?
To nie Fiorentina odwołała mecz, tylko Lega Calcio z powodu lodu zalegającego na trybunach, Obawiano się wypadku. Kibice mogli się potknąć i spaść z trybun, a nikomu się nie uśmiechało grać przy pustych trybunach. Mało tego, Fiorentina chciała zagrać dzień później w niedzielę, ale Milan się nie zgodził, bo jego Brazylijczycy w niedzielę rano mieli już zarezerwowany lot na święta do domu.
Z tego samego powodu(czytaj: lodu na trybunach) przełożono trzy inne spotkania. Najpierw zapoznaj się z tematem i potem pisz, a nie karm ludzi takimi bzdurami.
Mecz Milanu z Fiorentiną miał się odbyć 27 stycznia, ale Milan zgłosił się do lega calcio z wnioskiem o przelożenie pucharowego meczu z Udinese z 20 na 27 stycznia, więc mecz z Fiorentiną ponownie przełozono, tym razem na luty.
Edit - aha - i dzięki za 'rangę' tje speśil łan - to tylko pokazuje jak totalnie bezślina i zakompleksiona jesteś - gdy brak argumentów uciekasz się do użycia...siły...jakie to prymitywne i typowe dla ciebie (ciekawe czy też usuniesz ten post jak innemu użytkownikowi w innym temacie)?