Re: AC Milan (zbiorczy)(cz.2)

Wilmore
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 108

Re: AC Milan (zbiorczy)(cz.2)

Post autor: Wilmore » 18 sty 2010, 21:20

A jaki Twoim zdaniem byłby kompromis? W środowe południe Inter, a wieczorem Milan? Może na odwrót? Czy w ogóle posłać Milan do Udine? (co byłoby dla mnie najlepsze, żebyście nie czuli się sztucznie pokrzywdzeni, bo CI uważam za rozgrywki równie istotne co Trofeo Berlusconi, nad którym wyższość dla mnie mają tylko ze względu na długość rozgrywek = więcej szans dla rezerw)
Ale przeciez to byla sprawa miedzy wami, Viola i Udinese. Inter i Juventus nie maja nic do gadania.
Oczywiście, że tak. Bo to mecz Milanu, Udinese i Fiorentiny był przestawiany z miejsca na miejsce. Skoro jest techniczna możliwość rozegrania dwóch meczów pod rząd, to nie można z tego nie skorzystać w tej sytuacji przed derbami. Natomiast mecz Interu i Juventusu przestawiany nie był, słowem - równie dobrze można by informować Wasz zarząd, jak zarząd Sieny czy Catanii. W kontekście propozycji biletów, żeby luki na trybunach zapełnić takim Balotellim na przykład.
Milan zachował sie nieładnie i to jest fakt
Gdyby się tak nie zachował, to my, a nie Ty, jako kibice Milanu mielibyśmy prawo do pretensji, że się nas ustawia jak chce i krzywdzi terminarzem - bo ustawienie meczu jednego zespołu przed derbami, a drugiego po byłoby zwykłym skandalem i rozwiązaniem najgorszym z możliwych dla wszystkich, poza fanami Interu. Milan nie zrobił nic ponad to, co zrobił Inter - czyli złożył skargę. Rzecz polega na tym, że Milan złożył skargę w celu równego traktowania obu ekip, natomiast Inter złożył skargę, bo mu to równe traktowanie obu ekip się nie podoba i wolałby Milan przemęczony przed derbami, niż uczciwą rozgrywkę. No ale Inter musi być wiecznie pokrzywdzony - świetnie się dobraliście z Mourinho, doprawdy.
Jeśli tego nie widzisz, to przykro mi, kolejny raz udowadniasz klapki na oczach.
EoT

Wróć do „Włochy”