Gdy miał formę, to był czołowym piłkarzem na lewej obronie we Włoszech i Europie, świetnie się podłączając z przodu i kiepsko grając z tyłu. Nie można patrzeć nań tylko przez pryzmat ostatniego roku, bo to dlań krzywdzące, to w swoim czasie był po prostu znakomity piłkarz. Przykre, że tak wiele osób o tym zapomina, bo osobiście cenię go wyżej od Serginho, Pancaro czy Kaladze na lewej obronie, pomimo braków Jankulovskiego.Gdy miał formę popełniał podobne błędy w obronie ale chociaż w przodzie dużo się podłączał i fajnie to wyglądało.
O jego meczu z Interem pisałem, zresztą jego gra od meczu z Sevillą w Superpucharze Europy runęła w dół. Przykre, zdrowie nie pozwoliło grać na odpowiednim dla niego poziomie, pewnie dlatego jest tak niedoceniany przez wszystkich. Taki Cafu w Milanie nie grał wcale wiele lepiej od Czecha zawalając mnóstwo akcji, ale renoma z przeszłości zrobiła swoje.
Przez wszystkie niepotrzebne przepychanki w temacie zniknął mój link do strony pokazującej pełne mecze naszej primavery. O ile mi wiadomo, to Hottor jeszcze w niej nie zadebiutował, nie jestem pewien, czy nie przejdzie on najpierw do młodszych ekip.chętnie popatrzę na niego w drugim zespole
Teraz widzę informację. Dopiero teraz go zatwierdzili?