Też nie rozumiem dlaczego niby kandydat na to stanowisko miałby najpierw przyjść i robić za asystenta Fergusona, zapoznawać się z klubem, ze strukturą, etc. Przecież jak odejdzie Ferguson, na 100% po sezonie [raczej nikt go nie wyrzuci powiedzmy w grudniu
Jeszcze chciałem wrócić do meczu z Burnley. Nie pokazywali tego chyba w skrócie w MOTD, wiec jak ktoś chce to musi sobie poszukać gdzie indziej. Mianowicie chodzi mi o zagranie Berbatova, na krótko przed tym zanim strzelił gola. Pojawiały się głosy [nie chce mi sie szukać czyje to były opinie], że Berba nie jest świetnie wyszkolony technicznie. No wiec na krótko przed zdobyciem gola, kapitalnie przyjął piłkę na linii pola karnego, czym zgubił obrońcę i strzelił, zdaje sie w słupek, albo minimalnie obok słupka. Bergkamp by się takiego zagrania nie powstydził [nie mówie, o strzale, ale o przyjeciu i wyjściu na pozycję]. A z pod mojej klawiatury, to naprawdę duży komplement
Także jak ktoś wątpi w jego umiejętności, to niech sobie poszuka tej akcji. O tutaj, ok. 2 minuty
Dziś bardzo ciekawy mecz. Wiadomo może, czy Ferguson postawi na młodzież ?