Znalazł sie dorosły, ktory bedzie kogoś odwolywal do czytania to niech najpierw przeczyta cos dokladnie, a poniej wypisuje swoje bzdury. Rozumiem, że arguemntacja polega na uzywaniu tego typu odniesien z piaskowanicy. Napisałem o GD jako przykladach, zeby nie było, ze nagle po meczu z Athletic sobie cos ubzdurałem nalge patrzac na jedno spotaknie. Skoro tego nie potrafisz pojac twoja sprawa. Jednak pozostaw takie teksty dla kolegow. Bo to wystawiasz opinie o sobie.tylerdurden pisze:Netowe visca dziecko pisze opinie o Ramosie na podstawie skrótów z jutiuba z GD
napisałem wyjatek, moze nie zauwazyles.tylerdurden pisze:Znowu pokazujesz, ze nie czytasz postów osoby do której sie odnosisz, czyli masz to głeboko w dupie, czyli masz tezę i bez względu na fakty czy argumenty bedziesz sie jej trzymał, cóz ten typ tak ma, co powoduje że dyskusja z Toba jest bezcelowa.eot
Co do bramki z Athletic, bo zaraz ktoś wreszcie dojdzie dw nisoku, ze napisałem, ze to in strzelil ta bramke, napisałem z tego co pamietam, ze pomogł w jej zdobyciu i to bardzo, bo dzieki jego dobrym ustawieniu Toquero miał setke, co za tym poszło rony-bramke.