Inter Mediolan (zbiorczy)

Awatar użytkownika
_*For_zaza_Milan*_
Moderator
Moderator
Reputacja: 0

Post autor: _*For_zaza_Milan*_ » 21 mar 2005, 12:39

Serek -- Na moje oko to nie ma takiego czegoś jak "Musi i Może". Ligowy mecz też Inter musiał wygrać by marzyć o scudetto. Teraz LM i nie wiem czy dla klubów nie ważniejsze rozgrywki. Jak by nie patrzeć to derby i to w ćwierćfinale czyli ewentulany zwyciestwa zagra jeszcze 5 meczy w LM z finałem. Idzie pogodzić serie A i LM. Także to jest błedne myślenie. Bardziej można powiedziec że Inter znów stoj przed zadaniem o "życie". A Milan musi odpowedznio pogodzić właśnie walke o scudetto i LM. Bedzie ciekawie na maxa **Czas i boisko pokaże wszystko**

Teraz my gramy z Brescią na San Siro. Która jest pod kreska i bedzie walczyć. A Inter na trudnym terenie w Bologny stawiam 0:0 bo Bologna w wielkimi klubami zawsze tak gra u siebie w tym sezonie. A ostatni wyniki Bologny to chyba 3 razy 0:0. Juve w tym momecie gra z Viola i moga nie wygrać 9licze na to) ale i wierze.

Mecz powninni pokazać chyba że Lyon oczarował wszystkich.

A licze na to że wszyscy bedą zdrowi !!! Musza by było cool. Bo Milan ostatnio wygrał bez Shevyteraz bedzie i musza być też gracz Interu zdrowi ......

Wróć do „Włochy”