Prawie za darmo? Oferta niby opiewa na 0,5 miliona teraz plus 7,5 milionów za połówkę karty później. Dla mnie to nie jest prawie za darmo... No chyba że mówimy o tym półrocznym wypożyczeniu.(L)oczkerson pisze:podobno ściągniemy jutro Candrevę i sam nie wiem co o tym myśleć. Niby prawie za darmo ściągamy młodego zawodnika, który nawet zaliczył debiut w reprezentacji. Udany trzeba przyznać. Gracza raczej ofensywnego i na tyle wszechstronnego, że z powodzeniem może się sprawdzić w 3 za plecami Diego. Więc niby pozytywnie. Wolę zresztą jego niż Hasana czy De Ceglie.
Z tego co pamiętam to pisałeś, że to jest bardziej ofensywny pomocnik więc jego przyjście byłoby trafione gdybyśmy mieli grac 4-2-3-1, na co w tym momencie nie mamy zawodników. Ale taki transfer na pewno może pomóc w przejściu właśnie na taką formację.(L)oczkerson pisze:Z drugiej strony wygląda na to, że znów ściągamy nie takiego gracza jakiego powinniśmy, a przecież przejechaliśmy się na tym już nie raz (Melo, Poulsen, Tiago). Liczyłem, że ściągniemy tego nieszczęsnego cofniętego rozgrywającego., dzięki czemu bym mógł zobaczyć ile Melo potrafi na swojej optymalnej pozycji, tymczasem ściągając Candrevę możemy być wręcz pewni, że Melo dalej będzie grał na pozycji na której ja w niego nie wierzę...
Sissoko jest już w pełni sił? Posypali nam się trochę defensywni pomocnicy (znaczy Melo sam się wykluczył) a Marchisio na DM jakoś mi nie podchodzi. Zresztą moje wyobrażenie o grze DM-a troszeczkę różni się od wyobraźni Ciro...