Re: Liverpool (zbiorczy)

Awatar użytkownika
Asteniu
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik
Reputacja: 7

Re: Liverpool (zbiorczy)

Post autor: Asteniu » 21 sty 2010, 12:34

Daaaamian pisze:Teraz Sky Sports pisze o Zigicu, jednak nie mam pojęcia jak Serb radzi sobie w tym sezonie, więc sceptycznie do tego podchodzę.
Ja do dzisiaj się zastanawiam jak taki zawodnik jak Zigic nie zrobił ogromnej kariery. Dla mnie jest on obecnie najlepszym ponad dwumetrowym napastnikiem na świecie. Kompletnie nie doceniany piłkarz, który doceniony został tylko w Santanderze. W poprzednim sezonie w 19 meczach Racingu zdobył 13 bramek (i nie ważne że gra była nastawiona pod niego, choć nie całkowicie) i nikt nie był na niego chętny. W tym sezonie w Valencii zagrał 5 spotkań w PD, wszystkie wchodząc z ławki. Zdobył przy tym dwie bramki. Dwie bramki zdobył także w spotkaniu przeciwko Deportivo w Copa del Rey w którym zagrał od początku.

Atak Torres - Zigic może być atakiem marzeń i nie chodzi tylko o to że Zigic może wiele bramek zdobył, a raczej może mnóstwo asyst zaliczyć u Torres'a zgrywając mu piłki. Myślę że Valencia dużo za Zigica życzyć sobie nie będzie, 6 mln euro powinno wystarczyć.

Wróć do „Anglia”