Re: Arsenal Londyn (zbiorczy)

Awatar użytkownika
Magnum
Moderator
Moderator
Reputacja: 2323
Kontakt:

Re: Arsenal Londyn (zbiorczy)

Post autor: Magnum » 21 sty 2010, 20:24

Chłopaki, wybaczcie, że się wtrącam, ale mam pytanie. Sol na prawej obronie? :lol:
No tez mi sie wydawalo to glupie ale wolalem spytac zeby byc pewnym, bo jestem mlody i za duzo nie pamietam ;) Mimo wszystko wydaje mi sie ze Campbell zagra, moze Gallas bedzie mial odpoczynek bo wygladal jakby ucierpial, nie chcielibysmy go stracic na dluzej. Nie mam pojecia kto zagra za Bacaryego.

Dzieki za wklejenie foto, widzialem wczoraj po meczu w TV i potem nie moglem znalezc nigdzie. :beer:

przy okazji:
Polski bramkarz, Wojciech Szczęsny, ma zgodę na dalszą grę w barwach Brentford - twierdzą angielskie media. Młody piłkarz Arsenalu najprawdopodobniej znów przedłuży swój pobyt w klubie z League One.
Według angielskiej prasy, szkoleniowiec "Kanonierów", Arsene Wenger zgodził się, by Polak kontynuował swoją przygodę z zespołem z League One. Wydaje się, że przedłużenie wypożyczenia Szczęsnego byłoby dobrym rozwiązaniem dla wszystkich. Brentford zależy, by utalentowany Polak nadal strzegł ich bramki, co dotychczas robił z dobrymi wynikami. W Arsenalu zdają sobie sprawę, że 19-letni bramkarz nabierze w ten sposób niezbędnego doświadczenia. A sam Szczęsny zbiera jak najlepsze recenzje za grę w barwach Brentford.

Szczęsny został wypożyczony do "The Bees" w listopadzie. Pod koniec grudnia Arsenal zgodził się przedłużyć okres jego wypożyczenia o kolejny miesiąc.

Wróć do „Anglia”