Re: Polska - Transfery i plotki transferowe (zbiorczy)

Awatar użytkownika
petru
Administrator
Administrator
Reputacja: 680
Kibicuję: Konstytucja

Re: Polska - Transfery i plotki transferowe (zbiorczy)

Post autor: petru » 22 sty 2010, 19:52

Kowalewski odchodząc z Korony chciał kontrakt w okolicach 200 tys., więc trafił do Iraklisu, bo Wisła nie ma pieniędzy. Nawet jeśli spuścił z ceny, to wątpię by był tańszy niż Moretto, z którym wcześniej były prowadzone rozmowy. A nie wiem jak w Grecji, ale w Koronie nie prezentował się lepiej od Pawełka - w tamtym okresie nawet gorzej. Tutaj nie dostałby szansy na boisku, musiałby ją wywalczyć na treningach, ciężko mi sobie wyobrazić, by komuś mogło to się udać. Po co miałby przyjść, skoro i tak grałby Mariusz? Wisła nie ma pieniędzy, co widać było na przykładzie Kasprzika, którego sprzątnęła jej niesamowita rada transferowa Lecha, więc skoro Cebanu wykupił kontrakt odchodząc do Rubina, a Nurković zerwał negocjacje, to wzięto piłkarza na przeczekanie. Sytuacja w tym okienku jest jasna i klarowna. Przynajmniej dla mnie.

Jaja to będą dopiero jak Pawełek powie w czerwcu, że nigdy nie czuł się pewnie w Krakowie, nie miał wsparcia od trenera, jest duża presja, ale dużo pozytywnego słyszał od trenera Tarasiewicza, nie przedłuży kontraktu i odejdzie do Śląska :lol:. A Wisła będzie szukać już dwóch bramkarzy, przy takim samym stanie finansowym. Sci-fi :)? A może...?

Wróć do „Polska”