Doprawdy?Od ciebie na pewno - przynajmniej potrafię poprawnie zinterpretować czytany tekst...
Ja pisze:Zlatan to jednak ścisła czołówka świata, Berbie nieco jeszcze brakuje. Szwed ma lepsze wykończenie akcji, lepiej gra głową, jest silniejszy, lepszy strzał. Berba z kolei ma nieco lepsze podania i nieco lepiej kreuje grę(Ale Zlatan jest praktycznie równie w tym dobry). Tak jak wspomniałem na początku wg. mnie Bułgar jest gorszy od Szweda, zresztą jak wspomniał Mistyk ostatni sezon miał średni, niech zagra teraz świetny sezon to wtedy porównania do Zlatana będą adekwatne.
red85 pisze:Przyznaję, że gdy był w Juve to praktycznie nie miałem okazji go widzieć. Pamiętam go z kilku meczów w Ajaxie, w Interze widziałem go pewnie więcej niż kilkanaście razy, podobnie w reprezentacji Szwecji i nie wyglądał mi na zawodnika, który świetnie raz za razem potrafił obsługiwać podaniami swoich partnerów. Będę najwidoczniej musiał się mu bardziej przyglądnąćI żeby nie było - nie mówię, że Berba jest piłkarzem lepszym.
I ty potrafisz czytać ze zrozumieniem? Chyba kpisz. Tak więc kończ waść wstydu oszczedź. Dyskusji o rzekomej wyższości Berby nad Roo nie mogę znaleść, może czytałeś to w bravo girl? Chociaż patrząc na wyżej wklejone cytaty, może po prostu znowu jak wszyscy pisali, że Roo jest lepszy ty to zinterpretowałeś odwrotnie?MGiggs pisze: Ja kiedys pisałem że Barba to najlepszy podajacy wsrod napastnikow, majacy najwieksza wizje gry i sam zostałem zrabany.
Berba jest słabszy od Ibry ogolnie ale przeglad pola i asysty ma lepsze... mimo wszystko.
Znowu w bravo girl coś wyczytałeś? Nie dawno twierdziłeś, również, że trzeba nam środkowego obrońcyskoro jest taki z@jebisty to ciekawe czemu chcą go wymienić na lepszy model po sezonie
bo nawet jak to zrobię będziesz to ignorował i rżnął głupiego jak zwykle...