Re: Arsenal Londyn (zbiorczy)

Awatar użytkownika
Magnum
Moderator
Moderator
Reputacja: 2331
Kontakt:

Re: Arsenal Londyn (zbiorczy)

Post autor: Magnum » 24 sty 2010, 0:39

A wiec jutro zaczynamy.. biorac pod uwage fakt ze tylko Chelsea zostala w turnieju z duzych druzyn, moznaby to wygrac ;) Niestety, terminarz bardzo nieprzychylny, 4 mecze pod rzad w krotkim odstepie czasu z duzymi druzynami i niestety trzeba sie oszczedzac. Oczywiscie nie bede wspominal tego, ze borykamy sie z ogromnymi kontuzjami, bo to jest juz normalne i niestety nie dziwi w AFC. Na szczescie na jutro wraca Wilshere, wiec moze grac. Poza tym nie bedzie Meridy, Bendtnera i reszte znamy.
Zakladam ze sklad bedzie wygladal mniej wiecej tak:
Fabianski
Eastmond - Campbell - Silvestre - Clichy
Coquelin - Denilson (?) - Wilshere (?) / Traore (?)
Walcott - Vela - Rosicky (???) / Wilshere
Watpie, zeby Rosicky zagral, wydaje mi sie ze Jack zagra w ataku i Traore pewnie w srodku. Biorac pod uwage jednak ze Boss zabiera takich pilkarzy jak Eastmond, Coquelin czy Sunu, bedzie to mlody sklad. Obawiam sie o wynik. W zasadzie to wydaje mi sie, ze mogliby zagrac na remis i potem mlodziez postarac sie na the Emirates, bo tam wydaje mi sie ze bedzie im latwiej. A ze Boss ma zamiar grac rezerwy w FA Cup, przynajmniej teraz, to w zasadzie powtorka nie zawadza az tak, a da wiecej meczow rezerwom i Solowi ;)

Licze sie z tym, ze moze byc kiepsko, ale nowy stadion nie goscil jeszcze pucharu, FA Cup nie bylby zlym pucharem zeby zaczac. Mam nadzieje jednak ze bylby trzeci w tym sezonie ;)

GU GUNNERS!

Wróć do „Anglia”