Re: Manchester United (zbiorczy) (cz.2)

MGiggs
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 124

Re: Manchester United (zbiorczy) (cz.2)

Post autor: MGiggs » 25 sty 2010, 0:54

No tak zaraz sie okaze że podstawowym piłkarzem Arsenalu jest Rosicki i niejaki Song :rotfl: a rusek pod forma to jego nie wymieniamy co? super jak sie tworzy argumenty pod wypowiedz.Nagle song to podstawa...a moze kluczowy gracz. Napisałem że Arsenal nie grał az w tak rezerwowym skłądzie- grał Fabregas,Denilson,Walcot,Rusek,Eduardo i co wiecej 2 srodkowych zagrał slabiutko, nie napisałem że podstawowy arsenal przegrał ze stoke, jednak pisanie o głebokich rezerwach w przypadku grania min fabregasa jest niedorzeczne.

tak fatalna murawa przeszkodzila stoke na strzelenie bramki na 2-1, sidibe sobie spokojnie prowadzil pilke i pieknie ja podciał na głowe fullera. Naprawde nie wiem co w murawie było złego bo co kolejke widze 10 krotnie gorsze murawy.
Polecam zobaczyc co robil lewy pomocnik stoke w 2 polowie z graczami Arsenalu jak swietnie gracze stoke grali w tym sektorze po ziemi.były klepy obieganie, super. doprawdy nie wiem jak niektorzy ogladaja mecze...jak poleci powtorka to sobie zobacz. Mecz arsenal przegrał w srodku pola gdzie Fabregas był wrecz tragiczny.

Wróć do „Anglia”