Czy ty naprawdę uważasz, że Song nie jest podstawowym piłkarzem ? Aż sie dziwie, bo wydawało mi się ze jakieś tam pojęcie masz. Widać się myliłem.
Trzeba być naprawdę niezorientowanym w temacie, by pisać, że Song jest rezerwowym.
Kto według ciebie [jak wszyscy wrócą do zdrowia] będzie grał zamiast niego ? Bardzo jestem ciekaw, Eastmond ? Coquelin ? Ramsey ? Frimpong ? Randall ? Diaby ? Denilson ? No kto ?
Song nie gra dlatego, że ktoś inny jest kontuzjowany, gra dlatego, że jest najlepszy w drużynie na tej pozycji. Jeszcze raz powtórzę - jestem zaskoczony, że trzeba to tłumaczyć komuś, kto ogląda ligę, jak mniemam regularnie
z logiką chyba nie najlepiej u ciebie.MGiggs pisze:Tak czy inaczej Song kest bardzo ważnym ogniwem Arsenalu bo 5 graczy grało tylko wiecej minut, Oshea był najwazniejszym graczem MU bo grał najwiecej,
Nie napisałem, że Song jest najlepszym piłkarzem, bo gra sporo (Jest najlepszym na tej pozycji w klubie i dlatego gra), tylko, że przez to iż sporo gra, można jakieś wnioski wyciągnąć. Podałeś Dudu jako jednego z podstawowych, a Songa jako rezerwowego. I podane przeze mnie liczby i minuty występów miały pokazać, ze się mylisz. Choć oczywiście wg ciebie nie pokazały, bo O'Shea coś tam.
że się posłużę często podawanym przez kamila zwrotem - zacznij oglądać mecze, a później pisz.