Przypomnij sobie misiu malinowy jak Stoiczkow kopnął sędziego. Władze Barki odwołały się od dyskwalifikacji, która została znacznie skrócona, odwoływaliście się już kilka razy od kartek, tak jak to czynią inne kluby. Czy wy w każdej sytuacji musicie być hipokrytami ? To jest już jakaś choroba.Jarzinho pisze:Mam pytanie. Czy to prawda, ze Perez i Valdoano szykuja oficjalne zadania wzgledem LFP.![]()
Podobno jesli odwołanie w sprawie Ronaldo zadziała i bedzie mogl zagrać juz w spotkaniu z Depor, to Perez i Valdano chca, zeby do krycia Cristiano byli desygnowani jedynie zawodnicy od 186 cm. wzrostu. Inni albo maja nie grać albo unikać starc z Portuglaczykiem. Nie wiem czy to przejdzie, choć kto wie, po co maja dostac po ryju skoro nie wyrosli.
Po co wypowiadasz się o sparawach o których nie masz pojęcia ? Ja na przykład w ciągu ostatnich 3 lat widziałem może z 15 meczów Milanu więc się nie odzywam na waszym forum.MazurXIII pisze: Ramos ostatni sezon na poziomie zagrał za czasów Capello (na Euro zagrał wręcz ŻENUJĄCO) i wydaje mi się,że dużo lepiej sprawdza się jako środkowy obrońca niż boczny.Ale to nie mój problem.
Ramos najlepiej grał w sezonie 07/08 kiedy miał bodajże najwięcej odbiorów w lidze i kiedy przez większą część sezonu był nie do przejścia.