Re: Real Madryt (zbiorczy) (cz.2)

Awatar użytkownika
Jarzinho
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 16

Re: Real Madryt (zbiorczy) (cz.2)

Post autor: Jarzinho » 25 sty 2010, 14:47

RealFan pisze:Co? Możesz podać źródło?
moja wyobraznia.
aveiro pisze:Przypomnij sobie misiu malinowy jak Stoiczkow kopnął sędziego. Władze Barki odwołały się od dyskwalifikacji, która została znacznie skrócona, odwoływaliście się już kilka razy od kartek, tak jak to czynią inne kluby. Czy wy w każdej sytuacji musicie być hipokrytami ? To jest już jakaś choroba.
Jestem za tym, żeby sie odwolywac, bo zawsze coś mozna ugrać. Jednak bardziej mnie ruszyło to, że wychodzi na to, ze to wina tego goscia z Malagi, bo nie pił mleka i nie urósł czy dalej ze ma przez to słabe kosci. Tłumaczenie, że gdyby mial wiecej cm. to by dostał w klatke raczej nie jest zadnym usprawiedliwieniem. fajnie, że mowi, że chcial grac dalej, jednak zrobił ruch i przeciwnkik dostał w twarz. Uderzenie specjalne czy nie to jest to uderzenie w twarz, za ktore sedziowie maja wyrzucać i tu nie powinno być wogole takiej gadki jak Valdano(ktory naprawde zaczyna zadziwiać mnie osobiście). Jasne, że Ronaldo tworzy gre czy widowisko, ale to nie daje mu jakieś tarczy przeciwko ponoszeniu konsekwencji za faule, czy prowokacje.
Wbijanie w to watku Barcy nie ma sensu, bo rozmowa tu nie dotyczyła Blaugrany.

Wróć do „Hiszpania”