Ale nie bądź śmieszny.MGiggs pisze:Fieldy wykazałes dziecinna wrecz stroniczosc, jesli moje słowa nadaja sie do złotych ust bo podałes tam cyferki z grą Songa, to oczekuje że dasz tam wypowiedz o Rosickim równie poparta cyferkami.
Twoja wypowiedź trafiła do złotych ust ze względu na Songa, który twoim zdaniem jest rezerwowym i przestanie grać, gdy wrócą kontuzjowani [wciąż czekam na te nazwiska, które niby go zastąpią w pierwszym składzie]. Tomas znalazł się w cytacie, bo nie chciałem nic usuwać, zeby nie było pretensji, że wyciągam coś z kontekstu. Więc wyboldowałem Songa, a ty teraz próbujesz do Tomasa nawiązać. O Czechu słowem nic nie napisałem, więc o co ci chodzi ?
Zdrowy Tomas jest absolutnie podstawowym piłkarzem, a jego kłopoty ze zdrowiem wszyscy znają.
Czy ja gdzies napisałem, że Tomas w ciągu ostatnich dwóch lat stanowił o sile Arsenalu ? Bądźmy poważni.MGiggs pisze:To jakim to Rosicki jets podstawowym piłkarzem Arsenalu?
Wygłupiłeś się z Songiem i starasz się odwrócić kota ogonem, podczas gdy słowem o Czechu nic nie napisałem.
To jak, będą te nazwiska piłkarzy, którzy wrocą do zdrowia i pokażą Songowi miejsce w szeregu ?