Re: Arsenal Londyn (zbiorczy)

Awatar użytkownika
Duch
Entuzjasta Kraftu
Entuzjasta Kraftu
Reputacja: 196

Re: Arsenal Londyn (zbiorczy)

Post autor: Duch » 25 sty 2010, 17:37

fieldy pisze:woja wypowiedź [o Songu] była dla mnie bardziej absurdalna niż wypowiedź Ducha o Tomasie.
Proszę ja Was. Moja wypowiedź o Tomasie była śmieszna, czy absurdalna? Czy nie napisałem już, że :arrow:
Co do Rosy. Wyraźnie napisałem "z obecnie podstawowego składu"
Co oznacza mniej więcej tyle, że na moment obecnym uważam go za zawodnika podstawowego. Nie wiem czy patrząc na sytuacje kadrową Arsenalu na dzień dzisiejszy można twierdzić inaczej. Jeśli bym chciał napisać o całokształcie zespołu (najlepiej zdrowego zespołu) to bym to wyraźnie w tekście zaznaczył. Faktycznie, jest i śmiesznie i kuriozalnie :o

Piszemy o meczu ze Stoke, a tu nagle kibic Manchesteru domaga się statystyk z dwóch ostatnich lat. Konkretnie, rzeczowo i na temat :spoko:

Do kwestii Songa już wracał nie będę, bo tłumaczenie po raz któryś, że jest to kluczowy piłkarz w układance Wenger, najlepszy defensywny pomocnik Arsenalu i jeden z lepszych graczy Kanonierów w obecnym sezonie widać trafia w próżnię.
MGiggs pisze:Dla mnie lepszym piłkarzem jest Denilson
Pooglądaj troszkę meczów Arsenalu i wtedy wróć się wypowiadać. Denilson i Song na pozycji defensywnego pomocnika to niebo i ziemia. Zdecydowanie bardziej doceniam walory Brazylijczyka w grze do przodu.

Wróć do „Anglia”