Proszę ja Was. Moja wypowiedź o Tomasie była śmieszna, czy absurdalna? Czy nie napisałem już, żefieldy pisze:woja wypowiedź [o Songu] była dla mnie bardziej absurdalna niż wypowiedź Ducha o Tomasie.
Co oznacza mniej więcej tyle, że na moment obecnym uważam go za zawodnika podstawowego. Nie wiem czy patrząc na sytuacje kadrową Arsenalu na dzień dzisiejszy można twierdzić inaczej. Jeśli bym chciał napisać o całokształcie zespołu (najlepiej zdrowego zespołu) to bym to wyraźnie w tekście zaznaczył. Faktycznie, jest i śmiesznie i kuriozalnieCo do Rosy. Wyraźnie napisałem "z obecnie podstawowego składu"
Piszemy o meczu ze Stoke, a tu nagle kibic Manchesteru domaga się statystyk z dwóch ostatnich lat. Konkretnie, rzeczowo i na temat
Do kwestii Songa już wracał nie będę, bo tłumaczenie po raz któryś, że jest to kluczowy piłkarz w układance Wenger, najlepszy defensywny pomocnik Arsenalu i jeden z lepszych graczy Kanonierów w obecnym sezonie widać trafia w próżnię.
Pooglądaj troszkę meczów Arsenalu i wtedy wróć się wypowiadać. Denilson i Song na pozycji defensywnego pomocnika to niebo i ziemia. Zdecydowanie bardziej doceniam walory Brazylijczyka w grze do przodu.MGiggs pisze:Dla mnie lepszym piłkarzem jest Denilson