A wiec
- nie oceniam zachowania gracza innej druzyny
- jego zachowanie nie jest impulsem dla mnie do napisania kilku moralizatorskich i napinkowych postow
- gdyby nawet powyzsze nie bylo prawda, to sprawa Crisa i temat o Realu to moje podworko i moj problem.
Znowu nie widzisz roznicy?
Wlasciwie to gif mial tylko prezentowac, ze takie zachowania w takiej sytuacji sa calkiem "normalne", Messi tez zapewne nie chce nic zrobic temu gosciowi, mamy go karac ze chce sie wyrwać (a nie kontroluje rak i tego gdzie nimi uderza), czy mamy pozwolic robic mu spektakl?
(o to zapewne chodzilo Valdano, wypowiedz "niefortunna" ale jak widac swój glebszy sens miala, niestety niektórzy wola szukac taniej napinki niz przez chwile zastanowic sie nad sensem czyjejs wypowiedzi)
Na pewno? Malo to jest przykladów, kiedy w ferworze walki podobnej do tej sytuacji ktos dostaje po twarzy calkiem przypadkowo i dostaje zolta kartke, czerwo jest raczej za uderzenie celowe i chyba gdvby sedzia tak to zintepretował to nie miałbym pretensji (choc sam mam inne zdanie) tylko dlaczego w raporcie meczowym napisał ponoc, ze w tym zagraniu nie bylo agresji??oczywista sprawa jest takze ze za uderzenie w twarz dostaje sie czerwien
Dlaczego Duda za uderzenie Ramosa w nos (Ramos az sprawdzał czy nie poszła mu krew, pewnie niewile brakowało by tez miał złamany nos) z lokcia nie dostał nawet zolci, (nie wiem czy sedzia zagwizdał tam w ogole faul)