Re: AC Milan (zbiorczy)(cz.2)

Wilmore
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 108

Re: AC Milan (zbiorczy)(cz.2)

Post autor: Wilmore » 25 sty 2010, 22:41

nie zobaczysz.może uda Ci się we środę.
Miałem na myśli jutrzejsze powołania Leonardo. :wink: Najważniejsze, żeby ci piłkarze trenowali z pierwszą drużyną jak najwięcej, występ całej 4 (występu De Vito się nie spodziewam ze względu na odpowiedzialność pozycji ;) )jest bardzo, bardzo mało prawdopodobny. :wink: Tak czy owak Leo pod względem młodych jest dość nieprzewidywalny.
Tak czy siak z całego sektora młodzieżowego najbardziej doczekać się nie mogę... Adiyiaha. ;)
Tylko tak oglądam jednym okiem ten mecz Zambii z Nigerią i jestem więcej niż pewny, że ktokolwiek dziś z tej pary nie awansuje, to Ghana i tak go pokona, pomimo tego, że jest osłabiona i bez formy. Czyli naszego Adiyiaha dostaniemy dopiero w połowie lutego. :wink:
Dawno nie było piłkarza, na którego występ w Milanie tak czekałem, pomimo tego, że mam świadomość jego piłkarskiego poziomu i nie spodziewam się po nim żadnych cudów.
Everton chce Huntera.niech sypną kasą i biorą.
Niech go biorą na wypożyczenie, odbuduje się tam i w sierpniu sprzedamy go drożej. ;)
Tak czy owak nie chcę go na wiosnę u nas oglądać, mamy Inzaghiego, Borriello, utalentowanego Zigoniego. Nie walczymy już na poważnie o mistrzostwo (niby punktowo szansa nikła jest, ale to byłoby zwykłe skurwysyństwo odbierać jedynej godnej mistrza drużynie w lidze tytuł ;) ), w LM nie mamy szans na zwycięstwo (skoro deklasuje nas Inter, to co dopiero ManU?), trzeba przeczekać ten sezon, maksymalnie ograć młode talenty i wzmocnić się w lecie. Wtedy w kolejnym sezonie, jeśli Leonardo taktycznie dojrzeje, będziemy naprawdę groźni.

Wróć do „Włochy”