Re: Arsenal Londyn (zbiorczy)

Awatar użytkownika
Magnum
Moderator
Moderator
Reputacja: 2323
Kontakt:

Re: Arsenal Londyn (zbiorczy)

Post autor: Magnum » 26 sty 2010, 19:58

No czytalem ze Song ma nie zagrac :/ Coz, mi sie wydaje ze bez Alexa moze byc wielki problem bo jednak mamy niezly burdel w obronie a na DMie Denilson za bardzo nam nie pomoze.. Moze Ramsey? Hmm.. Nie wiem, ale mam tylko wielka nadzieje, ze Song jednak mimo wszystko zagra, albo przynajmniej siadzie na lawce. Cieszy powrot Bendtnera, niestety dopiero wraca wiec moze byc problem, ale zobaczymy. Wenger twierdzi, ze Walcott powroci do swojej optymalnej formy za 6 tygodni.. szkoda ze nie teraz, bo by sie bardzo przydal. No coz zobaczymy, badzmy dobrej mysli, jesli przetrwamy bez zadnych nowych kontuzji przez najblizsze mecze az do Porto to bedzie dobrze, bo Porto na wyjezdzie wiadomo jakie jest..

przy okazji, Boss bardzo wysoko ceni Szczęsnego..
Szczesny made his international debut for Poland at the end of last year and manager Wenger believes the keeper has a bright future ahead of him.

"I really believe in him that he will one day be Arsenal's No 1," he said.

"He has all the qualities you want from a goalkeeper. That means a good basic confidence level, he is very brave, fantastic size, very agile and his speed in his reflexes is absolutely unbelievable.

"When you think it is a goal, with him it is still no goal. He makes unbelievable saves. We are great believers that he will be an outstanding goalkeepe
r."

Wróć do „Anglia”