Re: F.C. Barcelona (zbiorczy) (cz.2)

Awatar użytkownika
Jarzinho
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 16

Re: F.C. Barcelona (zbiorczy) (cz.2)

Post autor: Jarzinho » 26 sty 2010, 23:39

jordan20 pisze:nasza podstawowa formacja pomocy -zavi,iniesta,toure wzmocnien nie potrzebuje,bo nie ma na swiecie pilkarzy lepszych od nich na ich pozycjach i w naszym systemie grypytanie wiec do Ciebie jarzinho-jaki jest sens sciagac silve? - realfan zauwazyl juz to co dobitnie pokazuja statystyki-facet na lewy atak sie nie nadaje,bo rzeczonych 15-20 bramek+asyst w lidze nigdy nie zanotowal i watpliwe zeby zanotowal-po drugie i co wazniejsze- nie chce by jego przyjscie powodowalo zmiane systemu gry na jakie mieszanki typu 1 4 3 (xavi,iniesta.toure) + silva i 2 napastnikow
jordan20 pisze:by spelnic wymog 15-20 bramek,asyst w sezonie na wstepie odpada silvapozostaje wiec ribery za max 30 mln-cena wiec niewygorowana,wiekszy problem to przekoanie go do naszego projektu,jego kontuzje to WG mnie troche juz pokazywanie niecheci do dlaszej gry w monachiumaguero-50 mln czyli klauzula odstepnego,bo taniej atletico go nie pusci do ligowego rywalamata to taka lepsza wersja pedro,poza tym to zawodnik lewonozny,a nie trzeba nikomu tlumaczyc,czemu lepiej byc prawonoznym na lewym ataku w naszym systemie gryrobinho-cena moze troche spasc,do 25 mln,dodatkowo ograny w lidze,prawonoznyi moje marzenie ,najdrozsze i na 99 % nierealne -pato-mlody,szybki,swietny techniczne,przebojowy,bramkostrzelny-cena okolo 60-70 mlnjest jeszcze ballotelli,ale jak trener z Takim autorytetem jak mourinho nie potrafi ujarzmic jego glowy to i pepowi mogloby byc ciezko-ale czysto pilkarsko pasuje idealnie
Nie wiem jak ty, ale piszesz, ze srodkowa formacja nie potrzebuje wzmocnien. To troche dziwne, bo ja jestem pewien w 99%, ze kandydaci beda wymieniali Cesca jesli chodzi o głowny punkt dotyczacy wzmocnien. Nie wiem co szykuje Sandro, ale jesli chodzi o Godalla, czyli osobe ktora popiera Laporta, to on dla mnie na 100% wymieni Cesca. Wzmocnienie pomocy jest potrzebne i to pokazał, ten sezon, to pokazał poprzedni. szczegolnie jesli chodzi o ofensywe. Sorry, ale Iniesta i Xavi to troche mało jesli mowimy o 2 pozycjach. Iniesta nie jest okazem zdrowia, a nie mozna liczyc ciagle, ze Xavi bedzie grał po 60 spotkan i pozniej jak to ma miejsce teraz nie kazdy jest zadowolony, bo pol roku Xavi wyglada srednio, a grać musi, bo kto zagra, jak kilka tygodni i Andresito był poza gra, a kolejne kilka kolejek dochodził do optymalnej formy. Tak to ma wygldac. :?:
Nie pisałem o Silvie na lewej stronie, choc tak jak zauwazyłem moze tam gra ale tak samo jak i Iniesta, jakiś pozytek bedzie, ale nie do konca to co wszyscy beda chcieli. Jednak to zawsze jest gosciu, ktory rozegrał te kilka spotkan z Xavim i Iniesta, a z tym drugim rozumie sie wysmienicie. Statystyk takich oczywiscie nie ma, ale nie ciekzo bedzie cos mi sie wydaje pobic osiagniecia tegoroczne Titiego. Dalej podajesz osobe Riberyego, szanuje jego umiejetnosci, ale on strzela tyle bramek w 3 lata co Henry strzlil w zeszlym sezonie w lidze. Nie potrzeba wg. mnie Barcelonie kolejnego takiego zawodnika, ktory jest bardziej pomocnikiem niz napastnikiem. Aguero to jest kandydatura.
Nie wiem co z Ashleyem Youngiem w tym sezonie, ale w zeszłym sezonie mial mase asyst z tego co pamiętam, a jesli juz ktoś nie strzela tyle bramek, to neich przynajmniej pracuje, a w Barcelonie jest komu wykladać pilke.

Wróć do „Hiszpania”