nie wymieniłem 2 ostatnich poważnych trenerów zatrudnionych w JUVEWymieniłeś dwóch z trzech najlepszych trenerów świata.
Co do Valencii to sie zgadzam. Uwielbiałem tamtą drużynę. Natomiast za prace w LFC już tak go nie cenię. Owszem fantastyczny miał moment w Champions League, ale w międzyczasie przez lata nie radził sobie na podwórku krajowym. Dlatego dobry, choć nie pierwsza półka. Na pewno jest konsekwentny i ma dużą wiedzę taktyczną (pytanie jak sobie by poradził w standardach Serie A), ale nie ma kontaktu z piłkarzami, nie ma takiego charakteru jak Capello czy SAF.Benitez to pewno świetny trener. W Valencii zrobił najlepszą drużynę świata, potem wygrał LM z Liverpoolem a dwa lata później grał w finale. Myślę, że w Liverpoolu po prostu się wypalił
ja bym chciał, by Secco został zwolniony, a w jego miesce przyszedł jakiś profesjonalista, który by mógł stworzyć podobny tandem co Bettega z Moggim (mówię o podziale zadań). Nie mówię o Corvino, bo to marzenie, ale taki Moratta czy ewentualnie Marino to by był dobry wybór. Choć czy realny?Co do tej polityki transferowej to mam nadzieję, że bardziej pałeczkę przejmie Bettega a Secco będzie tylko od uzgadniania kontraktów.