Watch highlights of EVERY Arsenal match – including Pre-season, Premier League, Champions League, FA Cup and Carling Cup matches. Highlights from all league games are available from midnight the day of the match.
ktoś tam zasługuje na zwolnienie. nie moglem obejrzec meczu wiec czekam bez sprawdzania wyniku i zawsze od polnocy GMT albo od 2 GMT są a teraz.. nie ma nic. cisza. co to jest, jadą sobie w kulki akurat jak ja chcialem skorzystacTV Online: Aston Villa v Arsenal - Highlights
Subscribers can view from the early hours of Thursday (UK time)
widze ze nieciekawie. 0-0 plus jeszcze vermaelen i eduardo. a najgorsze jest to, ze campbell gral dwa mecze w ciagu trzech dni i teraz pewnie sylwek bedzie na united jak thomas nie zagra (a pewnie nie zagra). w sumie to nie wiem co jest najgorsze, czy tylko jeden punkt (a moze az?) czy kontuzje czy to. nie wiem.
cudownie.On if he would be happy to replace Vermaelen with Sol Campbell should he need to on Sunday...
"Sol has not played for six months and just in three days he had two big games, so I will have to see how he recovers."
--
Fieldy, Duchu, co sadzicie o tym meczu? Zasluzony punkt? Jak po tym wyglada nasza sytuacja w lidze? Campbell na dluzej za Thomasa w razie gdyby ten wypadl na dluzej? Moze przynajmniej moglby zaczac i Sylwek ewentualnie by go zastapil w razie potrzeby w koncowych czesciach spotkania?
Panowie wasze opinie poproszę.