Re: F.C. Barcelona (zbiorczy) (cz.2)

Awatar użytkownika
Jarzinho
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 16

Re: F.C. Barcelona (zbiorczy) (cz.2)

Post autor: Jarzinho » 29 sty 2010, 17:47

Valdés, Pinto, Henry, Márquez, Xavi, Piqué, Iniesta, Sergio Busquets, Puyol, Pedro, Ibrahimovic, Bojan, Maxwell, Messi, Chygrynskiy, Abidal, Milito i Touré.

Kadra na Sporting, nie ma pauzujacego za kartki Keiy i Alvesa, ktory naciągnął miesień prawej łydki. Wraca Sergio i Yaya.
Spodziewałem się dodatkowo, że Pep da moze szanse komus z rezerw, ale nikogo nie zabrał. Miejsce Daniego zajmnie raczej Puyol, a w jego miejsce widze Milito. W pomocy Sergio-Xavi-Iniesta. Toure chyba dopiero dzisiaj odbył pierwszy trening po powrocie z Angoli, więc go raczej Pep nie wystawi od początku. Osobiście ciekawi mnie co bedzie z napadem, bo spodziewam się kazdego roziwązania. Barca gra co 6-7 dni więc o zmeczeniu nie ma mowy i wszyscy sa gotowi do gry. Chcialbym bardzo zobaczyć Bojana i to niezaleznie w czyje miejsce, Pedro ostatnio takze nie pograł, wiec jego osoba mnie nie zaskoczy. Na środku pewnie Zlatan, ale jak zagraja trzy pchły to sie nie obraże.
Trzeba tylko uważac w takim wypadku na przeciwnika, bo Bojan, Messi czy Pedro to nie wielkoludy i przez swoj wzrost moga oberwać z łokcia jak beda przeszkadzać.

Wróć do „Hiszpania”