Jemu chyba właśnie chodziło o to że Ash dał ciała gdy zaczął zdradzać taką laskę jak ona red nie miał nic złego na myśli na jej temat.arek_ahig pisze:Dlaczegoz to?red85 pisze:bo np. jak zobaczyłem jak wygląda żonka Colea to tylko utwierdziłem się w przekonaniu, że Ash to skończony idiota.
Cheryl fajna dupa jest i na dodatek z tego co sie orientuje sporo w glowie ma dziewucha, ale red jak zawsze musi sie przyjebac.
Red ma rację jak by zostawiła Asha by sobie dała radę jest piosenkarką w dodatku jurorką w X Factor na pewno by biedy nie klepała.
Małe porównanie :
Cheryl Cole

i dupa z którą zdradził ją Cole było ich kilka chyba ale ta jest jedyna w swoim rodzaju podobno nabity był ...

Wracając do Terry'ego on już jest przyzwyczajony do takich skandali , macocha kradnie w supermarkecie a stary w dilerkę się bawi a dowiedział się o tym dzień przed meczem na SB z MU on jest profesjonalistą i wie że na boisku musi dawać 100% i żeby nie zaprzątał se głowy jakimiś gazetami. Myślę że ta sytuacja może spowodować złą sytuację w szatni angielskiej ekipy i jestem ciekaw jak Fabio to uporządkuję. Nie powołanie Terry'ego wiązało by się z szeroką kontrowersją i byłby to jednoznacznie strzał w stope dla Synów Albionu jeśli by z kolei nie powołał Wayne by uniknąć nieprzyjemnej atmosfery w szatni to by było jak kopanie już leżące trzeba czekać na rozwój wydarzeń. Podobno dzisiaj jeden z tablodiów ma na głównej stronie opisać tą historię z Terrym i dziewczyną Bridge'a.