Re: Chelsea Londyn (zbiorczy)

Awatar użytkownika
KajoFC
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 60

Re: Chelsea Londyn (zbiorczy)

Post autor: KajoFC » 30 sty 2010, 7:04

arek_ahig pisze:
red85 pisze:
bo np. jak zobaczyłem jak wygląda żonka Colea to tylko utwierdziłem się w przekonaniu, że Ash to skończony idiota.
Dlaczegoz to?
Cheryl fajna dupa jest i na dodatek z tego co sie orientuje sporo w glowie ma dziewucha, ale red jak zawsze musi sie przyjebac.
Jemu chyba właśnie chodziło o to że Ash dał ciała gdy zaczął zdradzać taką laskę jak ona red nie miał nic złego na myśli na jej temat.
Red ma rację jak by zostawiła Asha by sobie dała radę jest piosenkarką w dodatku jurorką w X Factor na pewno by biedy nie klepała.
Małe porównanie :

Cheryl Cole

Obrazek

i dupa z którą zdradził ją Cole było ich kilka chyba ale ta jest jedyna w swoim rodzaju podobno nabity był ...

Obrazek

Wracając do Terry'ego on już jest przyzwyczajony do takich skandali , macocha kradnie w supermarkecie a stary w dilerkę się bawi a dowiedział się o tym dzień przed meczem na SB z MU on jest profesjonalistą i wie że na boisku musi dawać 100% i żeby nie zaprzątał se głowy jakimiś gazetami. Myślę że ta sytuacja może spowodować złą sytuację w szatni angielskiej ekipy i jestem ciekaw jak Fabio to uporządkuję. Nie powołanie Terry'ego wiązało by się z szeroką kontrowersją i byłby to jednoznacznie strzał w stope dla Synów Albionu jeśli by z kolei nie powołał Wayne by uniknąć nieprzyjemnej atmosfery w szatni to by było jak kopanie już leżące trzeba czekać na rozwój wydarzeń. Podobno dzisiaj jeden z tablodiów ma na głównej stronie opisać tą historię z Terrym i dziewczyną Bridge'a.

Wróć do „Anglia”