Niestety Kaka dalej się nie może ogarnąć. Nie pamiętam już w którym roku ostatnio wygrał pojedynek jeden na jeden ale musiało to być jeszcze jakoś zanim przyszedł do Realu. Martwi mnie tez to że zauważyłem że Benzema gra świetnie jak jest ustawiany na pozycji drugiego napastnika (tam gdzie zazwyczaj gra Cristiano) i tak było np. wczoraj w pierwszej połowie (Raul grał dużo bardziej wysuniętego) bo wtedy może atakować bardzo szeroko i jeszcze do tego rozgrywać, natomiast jak gra najbardziej wysuniętego to gra nie wygląda już tak różowo (w drugiej połowie Raul już był zdecydowanie bardziej cofnięty i Benzema już nie grał tak fajnie). Cieszyc może natmiast że Pellegrini znalazł fajną pozycję dla Gutiego - ustawia go tak lekko na lewej stronie obok Xabiego i dzięki temu ma dużo miejsca do grania. Zobaczymy jak to będzie jeszcze wyglądało z cięższymi rywalami.
Bezema: "Asysta Gutiego nie zdziwiła mnie bo ćwiczyliśmy coś takiego na treningach"
Na koniec okładka Marci:

I najpiękniejsza rzecz czyli radość Diosa po strzeleniu trzeciej bramki przez Benzemę: