Ale jaka załsuga w transferze Keity lezy po stronie Txikiego, toze Barca zapłaciła klauzule. O Maxwellu napisalem juz kilkakrotnie i jeszcze raz napisze, nie jest sporo mniejsza alternatywa niz był sylvek i nie wiem jak on sie znalazł w Blaugranie. Jasne, ze Alves to świetny transfer, ale za niego takze Barca rzuciła sporo. Chygrynskiyego broni tylko to, ze to był pomysł Pepa i trzeba bylo za niego az tyle zaplacic i to idzie na konto Guardioli.BarcaQzYN pisze:Nie wszystkie transfery były trafione, ale nie przesadzaj. Maxwell, Kieta, Alves to bardzo dobre zakupy. Po Chygrynskim teraz wszyscy jadą, ale pamiętam dobrze co tu się działo pół roku temu. Większość użytkowników wychwalała Ukraińca i wierzyła Guardioli. Nawet po pierwszym meczu w barwach Barcy gorąco go tu wychwalano. A on po prostu nie może się zaaklimatyzować. Parę transferów nie wypaliło i sam jestem przekonany, że nie były do końca przemyślane, ale duża część to naprawdę świetne decyzje.
Hleb- 15/17
Keirrison - 18
Caceres 16
Henrique -8
wyglada to jak wyglada. 3 z nich kosztowało wiecej niż Keita czy Toure, a Dima wiecej niz obaj. Takie sytuacje nie sa logiczne.
Nie chcialem zasmiecac ostatnio juz tematu Realu, wiec napisze tu. Nie wiem jak bardzo jesteś ograniczony, ale wiele wskazuje ze bardzo-bardzo. Wszystko wszystkim, nikt nie musi sie z rkoemanem zgadzać. Jednak załosne jest pisanie ciagle na odpowiedz postu rkoemana jednego zdania, ktore nie dość, ze jest zadna odpowiedzią, to jeszcze bardziej ośmiesza Ciebie niz jego. Masz coś do przekazania chcesz zabłysnąć to napisz. Teksty tego typu zachwoaj do siebie, albo na forum onetu.Etus2 pisze:kończ waść wstydu oszczedz chcialoby sie rzec po raz kolejny
Jesli ktoś sie dobrze wpatrzy w pasy na murawie, to naprawde jesli tam znajdzie spalonego, to NASA czeka. Jakoś jest jaka jest ale kolory widać. Zrzut jest nie dokonca dobry, ale mozna dobrze wyczekac moment podania i Pedro z Gregorym. Tyle.
Messi nie dostał żóltka za slizg od tylu tylko za kopniecie przeciwnika.