Re: F.C. Barcelona (zbiorczy) (cz.2)

Awatar użytkownika
Jarzinho
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 16

Re: F.C. Barcelona (zbiorczy) (cz.2)

Post autor: Jarzinho » 01 lut 2010, 20:25

Etus2 pisze:pokaż mi moją wypowiedz o rzekomym spalonym ? u... chyba takiej nie ma? nie wypowiedziałem się bo spalonego nie było a jak był to był minimalny i gadanie że Barca ma pomoc sędziów w tym przypadku jest nie uargumentowane tak samo jak twoje obrona rkoemana który w każdym poście pokazuje że jest raczej antymadridistą a nie fanem Barcelony.
czy ja pisałem cos o tym co ty myslisz o spalonym. Napisałeś :
Etus2 pisze:zabronisz mi o wielki mistrzu? hehe przeczytaj co on czyta a później sam sobie odpowiedz jaki może być komentarz do jego "dokonań" większego frustrata to tutaj nie ma. Pozatym nie bede mu konstruktywnie odpowiadać bo po pierwsze szkoda klawiatury a po drugie boje się że przyjedzie do mojego miasta a ja będę bał się wyjść z domu jak to w jednej z jego legend było oj pamiętam tą opowieść jak to ścigał jakiegoś "hala dzieciaka" ! ojoj
Pytam sie skad ten komentarz do jego postu co takiego zawierał, skoro taki odzew znalazł s twojej strony czy cos nieprawdziwego napisal na temat spalonego, na temat prasy, na temat Barcy. Nie wiec skad taki komentarz. ->
Etus2 pisze:kończ waść wstydu oszczedz chcialoby sie rzec po raz kolejny

Wróć do „Hiszpania”