rkoeman pisze:rio ferdinand za duzo mneij grozne uderzenie lokciem zostal zawieszony na 4 spotkaniaw anglii jezeli klub odwoluje sie od decyzji zawodnik ma zwiekszona kare. mial 3 mecze kary, odwolali sie - sa 4mam nadzieje ze tak bedzie kiedys w hiszpanii i real przestanie w koncu zachowywac sie jak wszechwladny hegemon ktoremu wszystko wolno
Nie wiem gdzie jest te ostatnie zdanie...- cos tam o antymadrista... o to Ci chodzi w tym poscie jak i tym pozywzej jest to zawarte. No [k****] niezle.Etus2 pisze:rkoeman wie lepiej nie kłóćcie się.!
Nie bronie rkoemana ani troche, bo te poglady jakie akurat tutaj przedstawił nie mijaja sie z prawda. Sam moge to samo napisać o madryckiej prasie, spalonym i tak dalej.
Prawda jest fakt, ze w Madrycie mają od jakiegoś czasu niezły towar. Takie jazdy to po niczym mi znanym nie mozna miec. Robia z siebie jakąś ofiare, a dziwne, ze w ich obronie narazie nikt nie staje. RPzypominam wypowiedzi o sytuacji Ronaldo. Teraz Del Nido cos takiego mowi, po kazdym chyba bym sie tego spodziewał, ale nie po nim. Nie jest "lubiana" postacia w Barcelonie. W kazdym razie mowi poprawnie dyplomatycznie.
W Madrycie zaczyna sie prawdziwa burza w strone Barcy. Narazie sie ośmieszaja tak jak tym spalonym, co zostało dość dobrze storpedowane przez MD. Jestem pewny, ze teraz kazdy taki bład jak sedziowie popelniali na korzyść Realu bedzie wywalany za kazda nadarzajaca sie okazja. Takie spotkanie jak z Almeria szybko nie pojdzie w zapomnienie.
A kibicom Relau proponuje naprawde powstrzymać sie z komentarzem do momentu az wszystko bedzie pokazane, ale nie przez zaplecze Realu(Marca, AS). Po co wyskakiwać z takimi tekstami jak podczas GD ze spalony i drukowanie, podobnie teraz. Totalnie niepotrzebne. Posmialiscie sie popisaliście i was nie ma.