No a kogo miał zabrać zamiast nich na turniej do Tajlandii z graczy grających w naszej lidze? Inną kwestią jest, czy był sens tam jechać...Robak, Nowak, Sadlok na lewej obronie, Iwański, Tosik.
Jeśli chodzi o sukcesy to go Smuda zjada na śniadanie.Majewski jako trener na pewno nie jest gorszy, zna się na taktyce od Smudy dalece lepiej. Nie lubię go, ale jako trener swoje z miernotami osiągnął, jest znakomicie wykształcony.
Bronowickiemu wyszedł jeden mecz. Matusiak całą rundę grał świetnie w Bełchatowie i mówienie, że to dzięki Leo jest śmieszne. W Cracovii też odżył dzięki Leo? A powiedz mi co łączy tamten Bełchatów i tą Cracovię?Matusiak czy Bronowicki
Daj mu chociaż rok, potem będziesz oceniał. Bo na razie się ośmieszasz, opierając swoją opinie na podstawie "bo mi się tak wydaje" i ubierasz to w ładne słowa o przygotowaniu fizycznym i zerowej taktyce. Nie obchodzi mnie to, czy on się zna na taktyce, jeśli będzie miał wyniki niech trenuje. Leo się zajebiscie na taktyce znał, motywował o księżycach a też wyników nie osiągał.W kadrze jednak nie będzie miał okazji skorzystać ze swoich atutów.