To jeszcze rozumiem, kibice FCB nieprzepadają za RM i odwrotnie to jest normalne.rkoeman pisze: jestem andimadridista. i zawsze bede.
Ale tego już nie bardzo, sugerujesz że kilku/kilkudziesięciurkoeman pisze:bo tak sie sklada to glupota statystycznego kibica realu (nie wszystkich bo znam kilku na poziomie - chocby tylera ktory tu pisuje) ktorzy udzielaja sie w necie spotegowala moja nienawisc do klubu z madrytu. wczesniej przeszkadzalo mi w nim wiele rzeczy ale nigdy glupota jego fanow ktorych mialem za normalnych
Przyznasz że to nie jest zbyt mądre.
Czemu odrazu ciężko się z tym pogodzić i komu chyba redaktorom Marki i As'a.rkoeman pisze: tak ciezko sie pogodzic ze od roku 1990 barcelona wygrywa czesciej niz real? przez co moje samopoczucie jest doskonale
Moje samopoczucie też jest doskonałe od kiedy ja kibicuje Realowi wygrane są porównywalne
Real 2-LM, 4-Mistrzostwa,0-CdR, 1 Puchar Interkontynentalny,1 Superpuchar Europy, 3 Superpuchary Hiszpanii
Barca 2-LM, 3-Mistrzostwa, 1-CdR, 1 KMŚ, 1 SE, 3 SH
ciekawe...rkoeman pisze:jednak gdy w pubie w ktorym ogladam mecz przyjdzie jakis niezbyt ogarniety koles i zacznie przy mnie obrazac moj klub to moze liczyc sie z tym ze ja zareaguje. oraz z tym ze on albo ucieknie albo sie poplacze. wiec na drugi raz jak cos piszesz to pisz prawde