Re: F.C. Barcelona (zbiorczy) (cz.2)

Awatar użytkownika
Carlos_7
Skład C
Skład C
Reputacja: 0

Re: F.C. Barcelona (zbiorczy) (cz.2)

Post autor: Carlos_7 » 03 lut 2010, 13:39

rkoeman pisze: jestem andimadridista. i zawsze bede.
To jeszcze rozumiem, kibice FCB nieprzepadają za RM i odwrotnie to jest normalne.
rkoeman pisze:bo tak sie sklada to glupota statystycznego kibica realu (nie wszystkich bo znam kilku na poziomie - chocby tylera ktory tu pisuje) ktorzy udzielaja sie w necie spotegowala moja nienawisc do klubu z madrytu. wczesniej przeszkadzalo mi w nim wiele rzeczy ale nigdy glupota jego fanow ktorych mialem za normalnych
Ale tego już nie bardzo, sugerujesz że kilku/kilkudziesięciu :lol: idiotów nazywających siebie kibicami powoduje że bardziej nie lubisz jakiegoś klubu?
Przyznasz że to nie jest zbyt mądre.
rkoeman pisze: tak ciezko sie pogodzic ze od roku 1990 barcelona wygrywa czesciej niz real? przez co moje samopoczucie jest doskonale
Czemu odrazu ciężko się z tym pogodzić i komu chyba redaktorom Marki i As'a. :lol:
Moje samopoczucie też jest doskonałe od kiedy ja kibicuje Realowi wygrane są porównywalne
Real 2-LM, 4-Mistrzostwa,0-CdR, 1 Puchar Interkontynentalny,1 Superpuchar Europy, 3 Superpuchary Hiszpanii
Barca 2-LM, 3-Mistrzostwa, 1-CdR, 1 KMŚ, 1 SE, 3 SH
rkoeman pisze:jednak gdy w pubie w ktorym ogladam mecz przyjdzie jakis niezbyt ogarniety koles i zacznie przy mnie obrazac moj klub to moze liczyc sie z tym ze ja zareaguje. oraz z tym ze on albo ucieknie albo sie poplacze. wiec na drugi raz jak cos piszesz to pisz prawde
ciekawe... :rotfl:

Wróć do „Hiszpania”