Tylko należy odróżnić kto zaczyna... To, że postacie z Hiszpanii zabierają głos w tej sprawie i stają po stronie Barcy, to nie jest przypadek.Etus2 pisze:pozatym pisanie "tuby pereza" jest naprawdę śmieszne nie wiem czy to taka przenośnia czy co bo po takich typach można się spodziewać różnych dziwnych akcji.
Odchodząc od tego tematu, dzisiaj pojawiły się informacje o Silvie. Bardzo pozytywnie mnie natchnęły, nie tylko jeśli chodzi o samą osobę Davida. Bardziej jestem zadowolony, że w Barcelonie mówi się o transferach jeśli chodzi o kolejny sezon dokonanych zanim tak naprawdę rozpocznie się okienko czy wcześniej Mundial. To jest świetne rozwiązanie, nie można czekać, aż ponownie ktoś wyrzuci na stół kredyt oscylujący w granicach 9 cyfr. Każdy później się odnosi do tej kwoty i ma do tego w sumie powody.
Nie wiem ile jest w tym prawdy, ja ogromnie bym się cieszył z przyjścia Davida. Wiem jakie ma statystyki, ale i tak widzę w nim lepszą opcję niż kilka podawanych nazwisk. Na pozycje Iniesty także niezła opcja. Jeśli pozyska się Silve to prawdę mówiąc niewiele może zostać przy reklamowaniu swoich kandydatur. Cesc i... nie mam pojęcia kto jeszcze, może Filipe jeśli nie jest już jego transfer załatwiony przez Real.