Fakt, ostatnio gdy chcieli go zobaczyć zagrał ostatnie 6 minut. Może teraz zagra od pierwszej minutyczeher pisze:chyba jednak niezbyt chca... janota od jakiegos czasu malo gra, zas w piatkowym meczu moze zagrac gora kilka minut wiec wyprawa raczej bezsensowna, a poza tym cos czytalem, ze pomocnik priorytetem nie jest ttylko napastnikMENDEZ pisze:Póki co działacze chcą zobaczyć Janotę w akcji w piątkowym meczu.
Gdyby udało nam się ściągnąć Janotę to była by duża szansa na solidne rozruszanie lewego skrzydła bo od dawna akcje idą tylko Sławkiem (i chwała Bogu, że go mamy) a lewa strona mocno kuleje.
Oczywiście, że napastnik by się przydał. Już o tym wspomniałem. Nie mniej ciężko będzie wydostać Jana Novaka. Choć po tym jak okienka transferowe w wielu ligach się pokończyły i nikt go za 1 mln euro nie kupił to może uda się obniżyć kwotę.
Wilmore pisze:To kompletna bzdura, nie wiem, skąd to wyciągnąłeś.
Klasyczna sytuacja - piłkarzowi kończy się kontrakt, więc opowiada w prasie o realnym lub mniej zainteresowaniu innych klubów, by podbić stawkę swojego nowego kontraktu.
Natomiast jeśli jest drugim najlepszym strzelcem w Exelsiorze to z pewnością gdzieś by się podziała w Holandii. Tyle, że mu gra w 2 lidze nie odpowiada.
Natomist czy jest głupi czy nie - nie wiem. Nie mam takich znajomości jak ty.
NajwyraźniejWilmore pisze:Najwyraźniej szansy nie ma - może nie realizuje tak swojego talentu, jak przewidywano