Re: Lech Poznań (zbiorczy)

Awatar użytkownika
MENDEZ
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik
Reputacja: 28

Re: Lech Poznań (zbiorczy)

Post autor: MENDEZ » 04 lut 2010, 22:30

czeher pisze:
MENDEZ pisze:Póki co działacze chcą zobaczyć Janotę w akcji w piątkowym meczu.
chyba jednak niezbyt chca... janota od jakiegos czasu malo gra, zas w piatkowym meczu moze zagrac gora kilka minut wiec wyprawa raczej bezsensowna, a poza tym cos czytalem, ze pomocnik priorytetem nie jest ttylko napastnik
Fakt, ostatnio gdy chcieli go zobaczyć zagrał ostatnie 6 minut. Może teraz zagra od pierwszej minuty :roll:
Gdyby udało nam się ściągnąć Janotę to była by duża szansa na solidne rozruszanie lewego skrzydła bo od dawna akcje idą tylko Sławkiem (i chwała Bogu, że go mamy) a lewa strona mocno kuleje.
Oczywiście, że napastnik by się przydał. Już o tym wspomniałem. Nie mniej ciężko będzie wydostać Jana Novaka. Choć po tym jak okienka transferowe w wielu ligach się pokończyły i nikt go za 1 mln euro nie kupił to może uda się obniżyć kwotę.
Wilmore pisze:To kompletna bzdura, nie wiem, skąd to wyciągnąłeś.
Klasyczna sytuacja - piłkarzowi kończy się kontrakt, więc opowiada w prasie o realnym lub mniej zainteresowaniu innych klubów, by podbić stawkę swojego nowego kontraktu.
:boje się: :haha: Można i tak.

Natomiast jeśli jest drugim najlepszym strzelcem w Exelsiorze to z pewnością gdzieś by się podziała w Holandii. Tyle, że mu gra w 2 lidze nie odpowiada.
Natomist czy jest głupi czy nie - nie wiem. Nie mam takich znajomości jak ty.
Wilmore pisze:Najwyraźniej szansy nie ma - może nie realizuje tak swojego talentu, jak przewidywano
Najwyraźniej

Wróć do „Polska”