Re: F.C. Barcelona (zbiorczy) (cz.2)

Awatar użytkownika
Jarzinho
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 16

Re: F.C. Barcelona (zbiorczy) (cz.2)

Post autor: Jarzinho » 04 lut 2010, 22:36

RealFan pisze:Jeśli ktoś wierzy, że Calderon był w stanie osiągnąć jakiekolwiek porozumienie z Manchesterem, to niech będzie, że nie będę go budził z tego snu. Tak, z Manchesterem, bo z Figo sytuacja była o tyle inna, że miał klauzulę odstępnego.

Fajne wybory się szykują. Każdy z kandydatów powie do socios: "No wiecie, jeśli nas wybierzecie, sprowadzimy tego X, co go Laporta kupił przed odejściem." Nuda.
Figo miał obiecane przez Pereza transfer do Realu jeśli wygra wybory. Jeśli nie musiałby zapłacić spora kasę.

Kandydaci będą mieli swoje osoby do przebijania swoich kandydatur, o to się nie martw. Laporta nie ściągnie wszystkich.
Bienias pisze:To ze wybory nie beda w stylu- Ja sprowadze X - wygrywam, to chyba sukces. Ja nie mam zdania i chyba odpowiednie wyrobie sobie tuz przed wyborami. O ile Laporta podobal mi sie 7 lat temu temu to teraz nie mam faworyta.
Nie ma, dla mnie Sandro wygra w cuglach. Mimo, że Laporta poparł Godalla.
Tak naprawdę nie mają czym się przebijać. Wiele osób do Barcy nie przyjdzie, bo drużyna ma już mocny trzon, i to nie tylko w piłce nożnej, bo w kosza zbudowano prawdziwy Dream-Team.

Wróć do „Hiszpania”