Re: F.C. Barcelona (zbiorczy) (cz.2)

Awatar użytkownika
Bienias
Vamos Blaugrana
Reputacja: 677

Re: F.C. Barcelona (zbiorczy) (cz.2)

Post autor: Bienias » 06 lut 2010, 11:55

Dzis gramy z kmiotkami, no moze nie tak z kmiotkami bo sa z przedmiesc Madrytu :wink: Licze na kolejne 3 punkty. Brak naszego kapitana nie powinno powodowac ze nasza obrona bedzie niczym dziecko w sklepie z zabawkami. Moze Milito zagra a Ibra sie przelamie. W kazdym razie licze ze spokojnie wygramy a Marca nie bedzie musiala bawic sie w Photoshopie :rotfl:
"Henry jeszcze o wiele przewyższa Pedro. My musimy walczyć na boisku z prawdziwymi mężczyznami. Mam nadzieje, że Titi pokaże się jeszcze w tym sezonie z dobrej strony."
Mam nadzieje ze te slowa podbuduja Francuza i ostudza glowy rozpalonych Pedrofilow nawet tego jednego min na tym forum :P Ladne slowa Pepa a Pedro nie powinien sie obrazac tylko brac do pracy i dalej robic postepy.

Wenezuelczyk Jeffren Suarez już nie długo otrzyma status zawodnika pierwszej drużyny FC Barcelony. Tym samym numer na koszulce skrzydłowego Blaugrany ulegnie zmianie. Dotychczas Jeffren na swoich plecach nosił cyfrę 35, a teraz na jego koszulce będzie widniał numer 20.
Mam nadzieje ze jest to dobry prognostyk do przedluzenia kontraktu. Wyspiarze juz czychaja wiec trzeba dzialac.

Wróć do „Hiszpania”