Re: Real Madryt (zbiorczy) (cz.2)

Etus2
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Reputacja: 0

Re: Real Madryt (zbiorczy) (cz.2)

Post autor: Etus2 » 06 lut 2010, 20:45

Tak jak juz napisałem jesteś strasznie ograniczony, oczekujesz jakieś dyskusji z Tobą. :P Nadajesz się do tego samego grona kibiców, którzy zaświecili swoje mózgownice w momencie kiedy Marca opublikowała spalonego Barcy na okładce. Podbiłeś jak zawsze jak na debila przystało w momencie kiedy rkoeman coś napisał. Prawda jest taka, że żaden z kibiców Realu później nie odpowiedział jak wyszła prawda. Twoja egzystencja na tym forum ogranicza się do umiejętności 8 latka, który własnie dostał internet i chce błyszczeć, a nawet na najsłabsza napinkę ze strony rkoemana nie potrafi odpowiedzieć. Skoro znasz historie Barcy, Realu, czasów rządów Franco napisz, pewnie będzie to świetna rzecz do poczytania. Wiele rzeczy może wyjaśnić.

huhu , jak zwykle nawiązujesz do rzeczy o których nie pisałem nawet słowa , jak zwykle nawiązujesz do Franco o którym imo wiesz tyle ile wyczytasz na katalońskiej stronie (lub na wikipedi) o którym napisze jakiś kolejny frustrat który myśli że to coś zmieni , jak ty znasz historie to rozumiem że masz jakieś głębokie korzenie w Hiszpanii i Ci babcia opowiadała jak byłeś mały jaki to zły dla Barcy i całej hiszpani był Franco a kochał tylko Real :lol: ale tak ogólnie to mnie nie obchodzi jego historia zbyt dogłębnie bo jestem kibicem drużyny piłkarskiej Realu a nie jakiś historycznych pierdów więc pisz zdrów swoje głupoty nawet razem z rkoemanem

twój poziom zaś to równia pochyła ostatnio bo albo bronisz swoich kolegów piszących bzdury i napinających albo sam napinasz jak CR94mln uda że rzuca piłką w widownie ;)

ah a o rkoemanie się nie wypowiem , koleś kiedyś pisał ciekawe historie tutaj , ja jedną przytoczyłem a on się jej wyparł więc bardzo mi szkoda ale o hipokrytach i z hipokrytami nie rozmawiam ;)

Wróć do „Hiszpania”