W sumie nie widziałem nic dziwnego, ale być może masz rację, tak więc jeżeli było tak jak mówisz to zmiana zrozumiała, OK.BarcaQzYN pisze:Widziałeś jak Toure schodził z boiska?Yaya24Toure pisze:Dziwna decyzja Guardioli, no chyba, że jakiś uraz (?), co jest mało prawdopodobne.
No to już nie mam pojęcia jak graliśmy. W każdym razie nieważne, skład w drugiej połowie był bardzo eksperymentalny, jednak udało się zwyciężyć. Dobrze, że zdobyliśmy tego drugiego gola, po karny z dupy i mogło być 1:1..BarcaQzYN pisze:Keita grał DMa? ja go widziałem na lewym skrzydle i to zdecydowanie z przodu.Yaya24Toure pisze:Czyli było to 4-4-1 z dwoma ofensywnymi (Iniesta + Xavi) i dwoma defensywnymi (Busquets + Keita)
Ty naprawdę widziałeś tą sytuacjęMagnum pisze:Denial of an obvious goal scoring opportunity = czerwień. Nie ma żadnych wątpliwości. A widzę, że przyznajesz, że karny się należał, a więc czerwień jest oczywista.
Fieldy - uwagę zwróciłeś mi w jednym poście, edytując i na czerwono dając 2WP, po co więc kolejny post, w którym nic nie wnosisz do dyskusji i znowu zwracasz mi uwagę? Nie chcę wnikać w Twoje sprawy rodzinne czy kolegów, ale skoro musisz komuś ze swojego środowiska powtarzać coś dwa razy to przyznaję Ci, że mi nie musisz, bo rozumiem jak ktoś raz zwróci uwagę, dając ostrzeżenie, a nawet dwa. Nie żebym chciał się kłócić czy Cię urazić, nic z tych rzeczy
Jak widać wyraźnie na poprzedniej stronie, raczej trzeba ci powtarzać, skoro pomimo upomnienia dalej "robiłeś swoje" // fieldy
Edit: onieważ dopiero później zobaczyłem 2 WP, ale dobra, to nie jest istotne.