Re: Real Madryt (zbiorczy) (cz.2)

Awatar użytkownika
Jarzinho
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 16

Re: Real Madryt (zbiorczy) (cz.2)

Post autor: Jarzinho » 06 lut 2010, 22:38

Etus2 pisze:huhu , jak zwykle nawiązujesz do rzeczy o których nie pisałem nawet słowa , jak zwykle nawiązujesz do Franco o którym imo wiesz tyle ile wyczytasz na katalońskiej stronie (lub na wikipedi) o którym napisze jakiś kolejny frustrat który myśli że to coś zmieni , jak ty znasz historie to rozumiem że masz jakieś głębokie korzenie w Hiszpanii i Ci babcia opowiadała jak byłeś mały jaki to zły dla Barcy i całej hiszpani był Franco a kochał tylko Real :lol: ale tak ogólnie to mnie nie obchodzi jego historia zbyt dogłębnie bo jestem kibicem drużyny piłkarskiej Realu a nie jakiś historycznych pierdów więc pisz zdrów swoje głupoty nawet razem z rkoemanem
Ja nawiązuje do Franco, chyba pierwszy raz mi się to zdarzyło na tym forum, bo o takich rzeczach nie dyskutuje. Za to ty wjeżdżasz z Franco to napisz o nim, proszę bardzo, jego osoba nie jest anonimowa i masz pole do popisu.
Nigdy szerzej nie pisałem o reżimie Franco, chociaż z historii miałem w szkole zawsze świetne wyniki, bo to jest temat chory, bo osoba kochająca zespół założony przez Katalończyków mści się na ludności Katalońskiej. I tyle.
Jednak tak jak pisałem wjeżdżasz w ten obszar to się wypowiedz o nim. Bo dziecinne pogawędki zostaw sobie dla siebie i znajomych na tym samym etapie rozwojowym.
Etus2 pisze:ah a o rkoemanie się nie wypowiem , koleś kiedyś pisał ciekawe historie tutaj , ja jedną przytoczyłem a on się jej wyparł więc bardzo mi szkoda ale o hipokrytach i z hipokrytami nie rozmawiam
Nie wypowiesz, bo nie masz szans z nim nawet wystartować w dyskusje bo brak ci jakiegokolwiek argumentu. Jak bardzo by on się napinał ty i tak nie masz szans go chociaż trochę ośmieszyć.

Wróć do „Hiszpania”