Kto na lewą obronę w Reprezentacji Polski?

Awatar użytkownika
Alkoholiko
Grafomania zaawansowana
Reputacja: 0

Post autor: Alkoholiko » 22 mar 2005, 14:24

Po pierwsze - Bosacki zawsze grał w środku, a w ostatecznosci na prawej stronie! Wiec odbada bo w srodku mamy Hajte, Bąka, Głowackiego, Jopa i Rzezniczajka!

Kiełbowicz zawsze był, jest i będzie lewym....pomocnikiem...co z tego ze w ostatnim meczu wystapił jako obrońca - ale tylko z przymusu....gdyby Djokovic, Juzwiak i Choto byli w pełni zdrowi to dla Kiełbika zabrakło by miejsca i w pomocy i w obronie....on jest juz wypalony!

Żewłakow...to juz chyba strata czasu....pamietam jak w którymś meczy zucił sie na kolana i patrzac na trenera mówił cos w stylu 'ja juz nie moge, zmiencie mnie..."...a wygladał jak zapłakane dziecko - po co nam taki grajek któremu niechce sie grac w reprezentacji?

A Stolarczyk to obecnie najlepszy kandysdat z Polskiej ligi - jest waleczny ciegnie go do przodu....na niego powinien stawiac Janas no i Liczka....
Drugim lewym z naszej ligi jest Dudka....i potem długo długo długo - NIC !

Z piłkarzy grajacych na codzien zagranica najlepszy jest Rzasa - i to jego zmiennikiem powinien być Stolar...a trzecim - w razie kontuzji - tylko i wyłącznie - Sznaucner! Wkurza mnie ze zadna z Polskich druzyn z scisłej czołówki niezakontraktowała tego zawodnika i ze kolejni selekcjonerzy nie korzystaja z jego usług!

Wróć do „Wracając Do Meritum”