Re: Real Madryt (zbiorczy) (cz.2)

Etus2
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Reputacja: 0

Re: Real Madryt (zbiorczy) (cz.2)

Post autor: Etus2 » 07 lut 2010, 10:51

Skoro stać cie na takie tanie posty, to powinieneś wiedzieć o czym piszesz. Ośmieszasz teorie o pomocy ze strony Franco Realowi, to to uzasadnij, bo właśnie taki charakter miał ostatni wyżej cytowany post. Potrafisz docinać cwaniakować, to powinieneś także mieć coś co to uzasadnia. Pisać debilizmy każdy potrafi, znaleźć do tego najmniejszy argument akurat już nie. Napisz dlaczego teorie rkoemana są tak śmieszne, przecież to nic ciężkiego napisać raz na 600 postów jednak sensowna odpowiedź/ post. Ani razu tego nie napisałeś. Nie rozumiem twojego uzasadnienia, może go nie potrafię dostrzec.
Nigdy nie pisałem o Franco, że pomagał Realowi i tego mi nie wmawiaj, bo mam tyle lat, że jeszcze takich dolegliwości nie mam.

po pierwsze zacytowana odpowiedź jest tylko ripostą na debilnego posta jakiegoś kuzyna albo innego klona "DREWNIANEGO SRACZA" o nicku stary rupieć który napisał o tym że Espanol się nam podłożył a odpisałem tak TYLKO dlatego że większość z was Visca dzieci wypomina/wypisuje takie gówna i czepia się kibiców Realu przeszłości którą imo NIKT NIE MOŻE ZMIENIĆ, jak już chcesz coś cytować to pokazuj na jaki post jest ta odpowiedź bo wyciąć zdanie i pokazać że jest bez sensu też potrafie.

po drugie już napisałem to z trzy razy , nie będę się wypowiadał na tematy Franco bo mnie on zbytnio nigdy nie interesował i nadal tak będzie. kapiszi?

po trzecie ja mam pisać o śmieszności rkoemana tobie? koleś piszę o tubach Pereza Marce i Asie to niech to udowodni bo jakoś nie wydaję mi się żeby miał jakiś argument do tej teorii. Pozatym w postach o Barcy piszę conajmniej jedno zdanie o złym Realu , koleś ma wyraźny kompleks więc to już zakrawa na śmieszność , poza tym jest hipokrytą jak już pisałem.

Wróć do „Hiszpania”