Re: Arsenal Londyn (zbiorczy)

miguel indurain
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład
Reputacja: 0

Re: Arsenal Londyn (zbiorczy)

Post autor: miguel indurain » 09 lut 2010, 9:16

Magnum pisze:32+26+32+24+24+22+22+22+23+28+20=275/11 = 25

poza tym wysrednialem dane prosto z wiki a wiec sorry ale nie masz monopolu na najlepsze liczenie sredniej wieku :lol:
poruszony przeze mnie temat nie jest wielkim wydarzeniem w swiecie futbolu , ale musze dodac ze nie masz racji przyjacielu. zastosowalem metode liczenia wieku powszechna i w zyciu codziennym i w pilkarskim.
raz. jezeli pojdziesz do przychodni 31 grudnia 2009 roku a twoja data urodzenia to powiedzmy 1 styczen 1990 roku kazdy lekarz w twojej metryczce wpisze ci wiek: 19 lat. natomiast jesli odwiedzisz ta sama przychodnie 1 stycznia 2010 wowczas pojawi sie przy twoim nazwisku lat: 20.
dwa: fifa stosuje podobny mechaznim. kazde under-xx rozgrywane jest na prostej zasadzie "chlopcy urodzeni po roku xxxx", a nie "urodzeni do dnia xx-xx-xxxx"(kiedys tak bylo rzeczywiscie, stosowano dzien 30 czerwiec danego roku)ale juz dawno odsunieto taka metode.

ps. moje dane to niby skad pochodza? z glowy? daty urodzenia pilkarzy arsenalu wzialem rowniez z wiki, gdyz nie pamietalem wszystkich, chocby diabego o ktorym nie wiem czemu myslalem ze jest mlodszym graczem

Wróć do „Anglia”