Niemal od razu wskoczył do podstawowego składu tylko nie wiem za dlaczego. Nie gra źle, ale na tym koniec, bo nie da się powiedzieć że gra dobrze. Dla mnie Raul Garcia jest lepszy i trochę mnie to denerwuje. Tiago niczym się nie wyróżnia. Maniche za najlepszych czasów w Atletico bił go na głowę. Może potrzebuje jeszcze trochę czasu zobaczymy, ale już marudzi że chcę zostać w Atletico na stałe (pewnie dlatego że ma podstawowy plac). Denerwuje mnie u niego jedna rzecz, koleś ma ogromne problemy z koncentracją, albo ma chorobę chwilowej utraty świadomości. Czy w Juve też mu się zdarzało stać z piłką bez jakiegokolwiek ruchu przez 5 sekund po czym zawodnik nadbiegający z przodu, tyłu czy boku zabierał mu piłkę co powodowało wyprowadzenie Tiago ze stanu (może właśnie chodzi o) medytacji/chwilowej utraty świadomości.(L)oczkerson pisze:skoro jesteś to mam takie krótkie pytanie: Co tam u Tiago? Słyszałem, ze gra regularnie, więc z chęcią bym się dowiedział jak tam wrażenia
I ponoć Puyol też, jednak sądzę że i jeden i drugi zagrają. Teraz niech jeszcze Messi wyleciRealFan pisze:Ponoć Ukrainiec też się połamał i nie zagra, ale to akurat wzmocnienie Barcelony.
P.S Pewnie i tak okrojona obrona Barcy będzie lepsza niż obrona Atletico