Re: Reprezentacja Brazylii (zbiorczy)

Awatar użytkownika
jordan20
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład
Reputacja: 16

Re: Reprezentacja Brazylii (zbiorczy)

Post autor: jordan20 » 12 lut 2010, 20:12

powtorze sie,bo widze,ze gadam z pacanem
napisalem o ronaldinho -
geniusza zdolnego jednym rzutem wolnym,nieszablonowym podaniem na nos napastnika rozstrzygnac mecz
Ty piszesz-
dla mnie twój opis świetnie charakteryzuje Kake.
nie podales zadnego argumentu na zbicie mojej tezy,bredzac cos o formie z 2007 roku

zeby bylo jasne - ms sa za 4 miesiace-liczy sie tu (sezon 2009-2010) i teraz (aktualna forma)
jak dla mnie maja grac najlepsi a w obecnej formie na boku ataku brazylii pownni grac pato z ronaldinho, bo od robinho i kaki sa zwyczajnie na chwile obecna lepsi
ale znajac zycie robinho strzeli pare goli w super silnej lidze brazylijskiej, kaka dolozy pare goli z karnych dla realu i to wystarczy dundze by wystawic ich w podstawowej 11-stce

jeszcze co do dinho - to grajac w barcelonie w latach 2004-2007 strzelal regularnie z wolnych okolo 5-6 bramek na sezon
taki cristiano (pewnie dla Ciebie najlepszy obecnie w tym wzgledzie zawodnik na swiecie) ma tych goli w lidze zaledwie JEDEN
w swoim czasie (2004-2007) ronaldinho byl w pierwszej piatce najlepszych wykonawcow rzutow wolnych na swiecie ( z juninho,beckhamem,pirlo) i takiego cristiano jadl na sniadanie,bo nie walil na pałe,byle silniej, tylko kapitalnie technicznie

Wróć do „Piłka nożna na świecie”