Re: Reprezentacja Polski (zbiorczy)

Awatar użytkownika
Jarzinho
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 16

Re: Reprezentacja Polski (zbiorczy)

Post autor: Jarzinho » 16 lut 2010, 20:29

Bienias pisze: przenoszac rozmowe na trenerow uznaje ze Leo ma pyte niczym murzyn w porownianiu do Smudy bo trudno uznac zeby ten facet mial cokolwiek w gaciach. PS; Myslisz ze Smuda nie lubi wazeliniarzy?
Zdecydowanie lubi wazeliniarzy, ludzie z mocnym charakterem także mu zbytnio nie odpowiadają, wiem to na przykładzie Scherfchena, Dembińskiego czy Reissa. Z innej strony - jednak ja mam nadzieje, że bedą ta lizusi, ktorzy coś sobą prezentują.
Wilmore pisze:Cóż, jeśli tak sądzisz, to pozostaje zakończyć dyskusję do czasu, gdy się douczysz w tym elemencie. ;) Nie przez przypadek w takim ManU jest trzech bramkarzy, w Milanie również, w Realu ściągali Dudka obok wychowanków...
Tak i Dudek stanowi zagrożenie dla Ikera, pewnie na jego widok na treningach Hiszpan mocniej się napina, takie samo zagrożenie czuje Edwin w MU, jego rywale stanowią taką opcję, że ten zaraz po powrocie z miejsca jest w bramce. :shock: Doucz mnie. To, że w Milanie grać może każdy z bramkarzy to raczej nie świadczy o rywalizacji, tylko, że są siebie warci.

Wróć do „Polska”